Hand- en Plantwerk

Mensen die voor het eerst bij ons komen zeggen vaak dat wij veel planten hebben. Valt wel mee, vinden we zelf, en er kan altijd nog wat meer bij. We zijn wel een tijdje bezig met water geven, maar dat is ook leuk.
Ik ontdekte dat planten en handwerk een prachtige combinatie vormen! Ik verander vaak wat in de kamer en in de kasten en dan is er weer iets anders om tegenaan te kijken. En elke keer is er die fijne combi: oud handwerk en groen bladwerk. Vormen, strepen, kleuren, lijnen, dessins en contrasten: Altijd boeiend!

De diepvries moest ontdooid en daar zaten nog wat oliebollen in. Dus die zijn nu ook weer op. Het heeft altijd wel wat, om  oliebollen op ongewone momenten te eten. En ze zijn nòg lekkerder als ze eerst even op een geweven kleedje hebben gelegen.

In nog een paar blogjes vertel ik nog wat over ‘hoe ik blog’. Deze foto is dan een illustratie over dat ik soms een beetje met de meubels schuif tot een foto naar m’n zin is. Dit tafeltje staat er niet altijd zo, maar ik wilde die groene achtergrond bij het geweven kleedje. Na de foto liet ik het tafeltje nog een tijdje staan want ik vond het wel gezellig zo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.