Handwerk in de sneeuw

Handwerk in de sneeuw

Haken, borduren, patchwork: alles komt mooi uit in de sneeuw! Ik had nog een oude patchwork onderzetter liggen, die ik samen wilde fotograferen met een oud speldenkussen. Precies dezelfde kleuren lichtrood en lichtbruin! Dat kon ik nu mooi doen. Ik nam ze mee naar buiten en legde ze samen op een los gehaakt kleedje in de sneeuw. Denk je erover om zelf ook nog eens zo’n kleedje te haken? Ze zijn nu erg in de mode. Misschien een tip om dan heel stevig touw-achtige katoen te gebruiken. Daar is dit kleedje van gemaakt en ik merk dat ik het telkens weer pak als ik even een achtergrond nodig heb. En ook binnen komt de lichtbruine kleur goed uit. Door de stevige struktuur blijft het haakwerk stijf en strak. Hier¬† publiceerde ik een eerdere foto en kun je zien hoe het kleedje recht blijft hangen.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Oude borduurpatronen

Gehaakte pannelappen

Wat haak je me nou?

Kralenboek

Poezetasje

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen