Handwerkboeken

Als handwerk-liefhebbers een handwerkboek doorbladeren, dan ontlokt dat wel eens de gedachte: “Dat wil ik ook eens maken….” Je ziet zòveel mooie foto’s en ideeën en je krijgt zin in meer dan je eigenlijk aankunt (maar dat wil je dan liever niet toegeven). Daarom zijn handwerkboeken ook zo leuk: het zien van al die ideeën hoeft niet alleen maar de foute kriebels te geven (zoals dat het jammer is dat je geen tijd hebt en zo), maar het geeft ook een voldoening in zichzelf: Kijk eens wat er allemaal mogelijk is! En dat is toch een heerlijke gedachte?

Deze handwerkboeken heb ik recent allemaal weer te koop gezet, nadat andere exemplaren door andere mensen waren gekocht. Ik vind het altijd fijn als ik goede boeken (en dat zijn deze!) weer te koop kan zetten. Voor de vòlgende liefhebber!
Op de onderste foto legde ik het boekje “Dat wil ik ook eens maken“. Een leuk boekje over macramé, en daarvan zijn de oude boekjes niet ‘aan te slepen’. Want juist op het gebied van macramé zijn er nu veel mensen die dat denken: Dat wil ik ook eens proberen.
Mijn advies: doen! En er zijn ook nog heel veel andere mooie boeken!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Ook over ‘geschiedenis’

Theemuts uit Zuid Amerika

Doorstoppen

Water en Land

Ansichtkaarten streekdracht

Reacties

  1. marjolein zegt:

    Kan ik het boek wol en plantaardig verven van je overnemen?

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen