Handwerkjes op m’n blog

Het begon er vanmorgen mee dat ik nog een tapisserie-zeeman had liggen die door het borduren een beetje scheef was geworden. Die wachtte op een warme dag waarop ik hem even in water kon dompelen en in model te drogen kon leggen. Voor iemand die al eerder twee pannelap-kippen bestelde zocht ik nog de andere kippen op want die wilde ze nu ook graag. Ik zag de doos met haakwerkjes en wilde wel eens kijken wat daar allemaal inzat. En ik zocht ook de geborduurde boerderijtjes, want daar wilde ik ook nog wat mee. Ik naaide nog een paar hengsels aan een tasje en maakte een boekomslag van m’n borduurwerkje. En ik rommelde in een doos met patronen. De gehaakte gele tas moest nog in m’n shop nadat ik er al over had geblogd en er was nog meer waar ik mee bezig was. En toen had ik er genoeg van en besloot even weg te gaan.

Op de fiets dacht ik erover na. Het schiet soms niet erg op. Dan maak ik foto’s maar dan blijven ze liggen. Daar moet ik toch eens wat op verzinnen.
Ik denk dat ik gewoon eens alles achter elkaar ga plaatsen wat ik nog heb liggen. Zou dat een oplossing zijn?

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Geen vliegvuur maar een dovend kerstmannetje

Kinderkleertjes zelf naaien

Twee breiboeken, een oude en een nieuwe

Heel erg in: de cactustrend

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen