Handwerkjes voor kerst

Ja lach er maar om: alweer dat hart! Nu moet er nog wat van gemaakt worden. Dus dat ga ik vanmiddag doen want de naaimachine moet opgeborgen omdat ik straks een lege tafel nodig heb. Die naaimachine staat hier nog steeds te wachten tot dat laatste naaiklusje ook klaar is. Het gebeurt maar al te vaak dat we iets borduren en dan blijft het onafgemaakt liggen. Het linkerborduurwerk met gestileerde kerstster is daar ook een voorbeeld van. Het staat al vijf jaar in m’n shop en kennelijk wil niemand het hebben dus nu haal ik het ervan af en ga er zelf een achterkant aan maken. Als je eenmaal de flow te pakken hebt is het heel leuk om oude dingen af te maken maar de kunst is om de tijd te vinden en in die flow te komen.

Gaan jullie ook nog wat dingen afmaken? Staat er bij jullie ook nog een naaimachine op tafel? Of hebben jullie al het voldane gevoel dat alles af is? In geval van het laatste: wat knap, daar kan ik een voorbeeld aan nemen!

2 gedachten over “Handwerkjes voor kerst”

  1. Naaimachine is opgeruimd. Ik ben nog lang niet klaar met alles, maar ik even geen zin. Gewoon een handwerkje is nu het fijnst.

  2. Ik heb sinds kort het geluk over een gezellig naaihoekje beschik waar de naaimachine gewoon kan blijven staan. Maar er liggen nog een aantal net niet afgewerkte zaken klaar en dat komt zeker dit jaar niet meer afgewerkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.