Heel veel tasjes genaaid

 

Als je van naaien houdt, dan hou je ook meestal van stof. En van het kòpen van lappen stof. Ik heb het vaak gedaan: een lapje stof kopen op de markt. En elke lap stof werd gekocht met een plan: “O, daar ga ik een rok van maken.” Of iets anders. En soms kocht ik gewoon een lap omdat ik de stof zo mooi vond. Of omdat de lap zo goedkoop was. Het plan om er iets van te maken zou dan later wel komen. Er bleven natuurlijk ook wel eens wat lappen liggen, want zo gaat dat. Je komt er niet altijd aan toe om alles te naaien wat je van plan was. Nu nam ik een stapel lappen mee naar een steeds-leger wordend appartement. Ik zette er een naaimachine neer en naaide af en toe wat tasjes. Dat was leuk werk. Lekker simpel, en veel resultaat!

En met zo’n mooi uitzicht was het heerlijk om telkens wat te naaien!
Op de laatste dag hing ik ze op aan een gordijnrails, die ik met een touwtje aan het balkonhek bond.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Tapisseriekussen bij vakwerkhuis

Oude borduurwerkjes verwerken

Kant in het Pakhuis

Materiaalpakketten Handwerken zonder grenzen

Reacties

  1. Een kleurige rij tasjes. En er is zelfs op de laatste dag nog een plantje aanwezig om een nóg creatievere foto te maken.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen