Hexagonnen

In een doosje vond ik wat onafgemaakte hexagonnen boompjes en bloemetjes. Ik besloot er een paar af te maken. De boompjes hing ik in de kerstboom en met de bloemetjes ging ik vanmorgen nog even bezig. Want dan kan ik met deze foto een link te kunnen plaatsen naar Annelies van Quilt & Siggies. Zij liet zien hoe ze na een jaar bezig te zijn geweest met hexagonnen nu een heel grote ‘mysterie quilt’ heeft afgemaakt.
Ook mijn bezoek van deze week vertelde dat ze kort geleden zo’n groot project heeft afgesloten. Knap om zo’n groot project te beginnen èn af te ronden.

Zelf vond ik het leuk om het heel even uit te proberen, en bij mij blijft het bij kleine werkjes. Ik had nog de officiële clips klaarliggen die ik ooit eens had gekocht nadat ik had gelezen dat dit voor het werken met hexagonnen een onmisbaar instrumentje is. Nu kan ik zelf ook uit eigen ervaring zeggen: als je ook eens deze techniek wilt uitproberen, maak dan gebruik van deze handige knijpers. Ze zijn hier speciaal voor gemaakt en maken het aan elkaar zetten van de zeskantige vormpjes een stuk makkelijker.

2 gedachten over “Hexagonnen”

    1. Hallo Annelies,
      Je hebt het hele jaar je vorderingen van je grote hexagonnen-quilt laten zien, en nu dus de grote top. Ik ben benieuwd hoe dat vastzetten van de afwerkbies dan gaat met die clips, dus misschien laat je dat dan straks ook wel zien op je blog. Veel afwerkplezier en voldoening toegewenst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.