Huisje in Drenthe

Een huisje op een vakantiepark in Drenthe. Het ziet er een beetje blokkedozerig uit, maar het was helemaal ok. Ik hou van de wat oudere vakantieparken. Het hoeft niet helemaal up to date te zijn. ’s Morgens wakker worden van een vogelconcert, en de hele dag door het ruisen van de bomen horen overstijgt alle luxe.
En binnen was het huisje helemaal prima:

Vijf minuten na binnenkomst is zo’n huisje al helemaal ‘eigen’. Je legt een paar gehaakte en gebreide dekentjes op de bank, en een lappendeken over het bed. Breiwerkje erbij. Het hele weekend heeft de open haard gebrand, het was een prachtig plekje. En vooral die grote boom vlakbij was mooi.
Ik neem altijd wat dingetjes mee van huis. Dit keer een geborduurd schilderijtje, wat het schilderachtige laat zien van een oud bewoond landschap. Zo’n vakantiepark is dan weliswaar iets minder schilderachtig, maar voor een weekend-weg helemaal fijn!
Vanmorgen pakten we alles in, om tien uur moest alles weer leeg zijn. In de gauwigheid liet ik vanmorgen twee andere foto’s zien. Nu deze.

2 reacties op “Huisje in Drenthe”

  1. Dit geborduurde tafereeltje lijkt me geen Drents landschap Margriet. Maar wel heel schilderachtig. Daar op de kop getikt, of van huis meegenomen? Leuk…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013