IJzige sterren langs rivieren


Vanmorgen om 10 uur. Nog net even tijd om langs de Waal bij Beuningen te kijken voordat ik weer bij de tandarts naar binnen ging.
Langer dan tien minuten wilde ik toch niet buiten zijn. Zò koud! Het kussen van de vorige dag lag nog in de auto. Wat heb ik toch, dat ik telkens buiten kussens wil fotograferen? Ik weet niet, het gaat gewoon vanzelf.
En wat heb ik toch met al die rivieren? Telkens zoeken we weer de mooie plekjes op met zicht op de Hollandse wateren. Na afloop van m’n afspraak nog even een auto-ommetje. De onderste foto is van de Nederrijn bij Heteren. Het was nog steeds zò koud! Maar ook ijzig mooi, net als de sterren op het kussen.

Dus ik denk dat dàt het is: ik wil gewoon laten zien hoe prachtig die kleuren combinaties zijn!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Tapisserietas

(Geborduurde) gieters

Geborduurde uithangborden

Driedubbele breivreugd

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen