Jachttafereel

Jachttafereel in tapisserie

Fijne zondag gewenst! Wij gaan bij familie op bezoek die ook zo’n rashondje hebben. Lijkt me trouwens best lekker om ook eens zo op de rug van een paard door de velden te struinen. Ik heb nog nooit op een paard gezeten en hoe ouder ik wordt, hoe meer ik dat als een gemis zie. Dus wie weet zie je mij ook nog wel eens zo meedoen aan een jachtpartij. Dan trek ik ook zo’n rood jasje aan en na afloop lekker eten en drinken. Tjonge, ik krijg hele fantasieën bij dit soort tapisserieën…..

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Kingsize kussen

Familiebijbel

Boeken over klederdracht

Boekenmarkt Deventer

Comments

 1. Is leuk hoor, om op een paard te zitten en het dier onder je te voelen bewegen 🙂 Dus voordat je écht stram en stijf wordt… van harte aan te raden!
  Meteen meedoen aan een jachtpartij: over hekken springen, onder takken duiken en galopperen door de velden is niet meteen voor de eerste keer geschikt… ;-))

 2. Je jachttafereel doet me denken aan mijn jachttafereel:
  http://homeiswherethedachshundis.blogspot.be/2014/06/jachttafereel-en-kaffe-fassett.html
  zelfde kleuren

  Ja, dat met dat rode jasje zie ik ook wel zitten.
  Vooral om daarna een glaasje port in het salon te drinken 🙂

  • Margriet Hof zegt:

   Hoi Brigitte en Laura, Als wij nou eens naar elkaar toe galopperen op onze paarden, gekleed in rood jasje, en elkaar halverwege het land ontmoeten in een grote ruimte waar allemaal materiaal op ons ligt te wachten. Dan gaan we eerst eten en drinken en bijkomen van al dat springen over hekken en galopperen door velden. Vervolgens gaan wij aan de slag met prachtige lapjes en tweedehands borduurwerken en maken wij de mooiste kussens en tassen. Natuurlijk van echte designstoffen (we letten niet op prijzen). We maken de mooiste dingen, we genieten van alle herkenning bij elkaar en praten honderduit. Lijkt jullie dat wat? Zie je wel, ik krijg allerlei fantasieën van dit soort tapisserieën!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen