Kaarten gestileerde sneeuwklokjes

Gestileerde sneeuwklokjes in typische Art Deco-stijl! Een mooi patroon wat honderd jaar geleden door DMC werd gepubliceerd sprak me aan en lang geleden begon ik op een grote lap de herhaal-patronen te borduren. Af en toe gaf ik een update, zoals hier en hier, maar nog niet eerder liet ik de lap zien dat hij af was. Hij was vorig jaar al af en ik liet er kaarten van drukken. Ik verheugde me erop om die kaarten op m’n blog te laten zien, maar toen ze werden afgeleverd was ik teleurgesteld. Want het adresgedeelte was per ongeluk verkeerd-om afgedrukt.

Ik nam me voor om de partij opnieuw te laten drukken, maar voordat ik het wist was de sneeuwklokjes-periode al voorbij en bleven de kaarten liggen.
Dit voorjaar vond ik het toch weer jammer van de stapel kaarten, en besloot ik toch maar telkens een kaartje bij te sluiten bij een bestelling. Daar kreeg ik af en toe aardige reacties op (misschien is het ook niet zo heel erg dat het adresgedeelte verkeerd om is). Het is een periode waarin iedereen het wel fijn vind om iets extra’s te krijgen, dus beter iets niet helemaal perfect dan helemaal niks.

Dus nu alsnog op mijn blog om te laten zien: mijn sneeuwklokjes-kaarten!

1 gedachte over “Kaarten gestileerde sneeuwklokjes”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.