Roze kerstbloei

Onze kerstboom staat voor de komende maand op z’n plaats maar hij is nog niet ingericht. Eerst vinden we het leuk om een paar dagen tegen dat groene gevaarte aan te kijken voordat de ballen erin komen. Alleen één lichtjessnoer verlicht nog maar de regenachtige avond en dat is ook al wel gezellig.

Maar we hebben de ballen al wèl tevoorschijn gehaald! Bij de kringloopwinkel merkten we dat alle ballen al bijna zijn uitverkocht, want iedereen wil vroeg zijn dit jaar. Dus gebruiken we onze opgespaarde ballen van andere jaren. En oude kerstversiering van andere jaren is ook juist zo leuk! Zoals dit oude borduurwerkje wat ik eens van een bloglezeres kreeg. Dat kan al wel zestig jaar oud zijn. Oude dingen opnieuw laten bloeien! Net als mijn lidcactus die het hele jaar kaal was en nu met dubbele bloemen indruk maakt.

Ik zat vanmorgen eerst eens een tijdje met een kop thee te kijken naar m’n kale kerstboom en m’n bloeiende bloemen en dat was een fijn genietmomentje. En nu eerst een gezellige groet (want dagelijks bloggen kan ik ècht niet missen)!

PS Had die cactus nou niet beter rood kunnen gaan bloeien, als hij ervoor kiest om z’n knoppen in december open te laten gaan? Nou ja, zo lossen we het dan maar op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013