Kerstdoolhof

Het bovenste borduurwerkje is behoorlijk oud en tegelijk intrigerend. Ik besloot het na te maken en nu dat klaar is mag het in m’n shop. Oude borduurwerkjes hebben een eigen charme en weerspiegelen iets van de tijd van toen.

Dus dan is het nieuwe borduurwerkje iets van de tijd van nu:  een soort doolhof in kerstkleuren? Ik ga er nog iets van maken.
Samen op de foto lijken deze borduurwerkjes wel iets van een twee-sporenbeleid uit te drukken. Twee sporen op mijn blog misschien? Op mijn blog ben ik bezig met zowel oude als nieuwe handwerkjes. Oude dingen die op mijn weg komen, nieuwe dingen om zelf te maken, en ook het plezier van oude dingen weer in een nieuwe context plaatsen. Dat past wel op mijn blog.

Maar er zijn ook de twee sporen van een computer, waarop ik meestal werk, en een laptop die mij nu moet dienen maar die ik minder prettig vind. M’n computer ging dit weekend stuk en gister bracht ik hem weg ter reparatie. Vlak voor een lockdown, is dat eigenlijk wel een goed idee? Wie weet krijg ik hem pas vele weken later weer terug!

Dus ik moet me nu met m’n laptop behelpen en daarop gaat alles anders en vooral langzamer! Ik vind het lastig en tijdrovend. Maar ik doe m’n best. Er zitten nog een paar blogjes in m’n hoofd en als die klaar zijn dan geef ik het misschien gewoon op. Dan ben ik verdwaald in het kerst-doolhof en accepteer ik maar gewoon dat niet alles lukt wat we willen. Wat waarschijnlijk voor iedereen nu geldt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.