Kerstdoos van AH

Kerstdoos van AH

In de Handwerkwereld is Albert Heijn eigenlijk al wel genoeg in het ‘nieuws’ geweest. Zij verkochten dit jaar jute tassen (als je er op let, zie je heel veel mensen ermee lopen) en handwerksters ontdekten die en versierden ze op allerlei leuke manieren. Ik bedekte er een paar met haakwerk, en blogde daarover. Dus wat mij betreft niet echt de noodzaak om nog meer reclame voor deze Appie te maken. Maar vooruit, in deze tijd bloggen we over van alles waar we blij mee zijn, en wie weet heeft een ander nog wat aan deze tip.

Ik kom zojuist terug van een bezoek aan mijn ‘buurtsuper’ en laat gelijk even mijn nieuwe aanwinst zien: Deze doos! Ik had ze nog niet eerder gezien en wil anderen er graag op attent maken want ik weet dat heel veel handwerksters dit soort bedrukte artikelen leuk vinden. Ik kocht de doos als vouwpakket en hij kostte € 1,99  Twee euro dus voor een leuke opbergdoos bedrukt met breiranden. Ik vind hem zelf erg leuk. Vorig jaar kon ik eenzelfde soort doos op de kop tikken met geborduurde randen, ook in rood en wit; en nu heb ik een mooi setje. Ik geef de tip graag door, maar maak wel een kanttekening. De hulpvaardige jongen die bij AH de vakken aan het vullen was, vertelde mij dat deze dozen voor een filiaal ‘optioneel’ waren om te bestellen. Niet alle Appies zullen ze dus hebben.

En hierom ben ik dus vandaag later met bloggen: ik ging eerst maar eens vroeg boodschappen doen! Jullie ook een fijne kerst-voorbereidings-dag gewenst! (Ik ben alvast bezig om scrabblewoorden te bedenken…. Wat vind je van: kerstvoorbereidingsdag?)

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Met naald en schaar – mode uit 1960

Oude DMC boeken

Hengsels voor een handwerktas

Jute zakken werden vroeger in Rijssen gemaakt

Reacties

  1. Enige doos!
    Succes met vullen -ohnee da’s na de kerst pas 😉
    Eerst de versieringen in het huis hangen, in de vensterbank of in de kerstboom… gezellig.

    Yep, en dan nog drie keer woordwaarde…!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen