Kersttasjes

De naaimachine stond nog op tafel en ik vond het lekker om nog wat tasjes te naaien. Gewoon rechte naadjes naaien, en met weinig werk toch een leuk resultaat.

De tasjes zijn niet allemaal meer nodig want ik stop bijna met bestellingen versturen dit jaar. Het is kersttijd en ik ga genieten van deze bijzondere tijd. Ik neem even afstand van pakjes versturen en mailtjes beantwoorden. De shop blijft wel ‘open’ en je kunt ook gewoon blijven bestellen. Maar de bestellingen worden verwerkt vanaf 2 januari.
Mocht er een bijzondere reden zijn waarom je toch graag iets snel wilt hebben, dan kun je me natuurlijk altijd mailen.
En natuurlijk kun je vandaag nog wel bestellen! Dan krijg je nog zo’n leuk tasje bij je pakje!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Naaldenboekje

Morning Glory bloeit eindelijk

Klein kussentje met vogeltjes

Borduurwerkjes met elkaar vergelijken

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen