Kleedje kunstbreien

Een kunst(ig)gebreid kleedje moet na het breien even worden opgespannen en voorzichtig geperst om het perfect rond te krijgen. Daar had ik geen zin in voor deze foto dus ik probeerde de nèt niet helemaal ronde uitstraling te verdoezelen door er wat grasaren omheen te leggen. M’n man had net wat Geelrode naaldaar geplukt en gefotografeerd en deze aren op de foto trekken het kleedje als het ware verder naar buiten.

En welke foto-effecten kun je nog meer bereiken met zo’n kleedje? Het maakt nogal wat uit op welke ondergrond je het legt. Een paar jaar geleden liet ik ditzelfde kleedje ook eens zien, maar dan op bruinrode ondergrond. Daardoor heeft het een heel andere uitstraling.

En een close-up wil ook nog wel eens helpen om te laten dat iets mooi is gemaakt. Nu lijkt het wel of het patroon van de aar is ingebreid!
(het kleedje zet ik in m’n shop en ons internet doet het gelukkig weer, hoewel de kabel-vervanging nog niet is afgerond want het snoertje van 10 meter bleek te kort en nu moest er een nieuw snoertje worden besteld)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.