Klein zwart kussentje

Klein geborduurd kussentje, nèt afgemaakt. Ik legde het op een fraai zwarte-rozen-borduurwerk wat ik deze week eerder liet zien toen ik blogde over zwartborduurwerk.
Voordat ik zojuist het kussentje opvulde voor deze foto, las ik eerst nog een uurtje in een boek wat m’n dochter gister kocht en ’s avond meenam naar ons. Ze zei dat het een impuls-koop was omdat ze in de boekenweek wat wilde kopen. Daar hou ik van: zo’n mooi nieuw boek waar ik een tijdje nog wat in kan lezen. En hier zou ik dus óók wel een blogje over willen schrijven: over de waarde van bomen en hun belang voor ons en onze wereld. Hoeft niet, dat hebben anderen gelukkig al gedaan!
Daarom laat ik deze foto alleen zien als voorbeeld van een heel foto-genre wat ik er ook nog op nahoud: van elk boek wat ik lees maak ik een foto van hoe dat boek er op dat moment nèt toevallig ligt. Wel een klein beetje stylen maar niet veel. Het gaat vooral met de spullen erbij of eromheen die er op dat moment net in de buurt liggen. Dat doe ik al jaren en nu heb ik een heel mapje met foto’s van alle boeken die ik in de loop der jaren heb gelezen. Zo ziet zo’n foto er dan uit:

1 gedachte over “Klein zwart kussentje”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.