Kleine borduurwerkjes met voorjaarsbloemen

In de vroege lente zet ik vaak een paar borduurwerkjes met voorjaarsbloemen bij elkaar in de kamer. Nu is de tulpentijd bijna voorbij en ruim ik weer wat op. Dit jaar probeerde ik een vierkant lijstje te vinden voor het vierkante borduurwerkje wat iemand anders in een rechthoekig lijstje plaatste. Soms is het lastig een bijpassend lijstje te vinden en dan is het begrijpelijk dat iemand dan maar kiest voor een minder passend lijstje. Maar een volgende liefhebber van borduurwerkjes vind het dan weer leuk om er een beter lijstje bij te zoeken. Dit jaar niet gelukt, volgend jaar misschien.

Begin januari borduurde ik een keizerskroon, die liet ik hier al zien. Er kwam toen juist een lijstje vrij omdat iemand een borduurwerkje bestelde maar het lijstje niet wilde. Mooi, past precies!

Zo ben ik soms bezig met schuiven en veranderen want het is leuk als de borduurwerkjes zo optimaal mogelijk tot hun recht komen.
En soms doe ik gewoon een tijdje niks, zoals die uitgebloeide dubbele tulpen laten zien. Die liet ik zeven weken in m’n kamer staan zodat ik het hele degeneratie-proces kon volgen. Nu pas doe ik ze weg, nadat ik er optimaal plezier van heb gehad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013