Kleine kussentjes

Dit weekend had ik zin om mijn doos met kleine kussentjes eens uit te zoeken. Ik heb een collectie met kussentjes die ik niet zelf heb gemaakt (bovenste foto). Soms blog ik over een klein kussentje en zet het daarna in m’n shop. En soms hou ik ze zelf.

En ik heb een collectie kussentjes die ik wèl zelf heb gemaakt (middelste foto). Ik begon er al heel lang geleden mee om kussentjes te borduren en heb er nog meer.
Ik heb inmiddels ook al een kleine verzameling kussentjes waarvan ik het borduurwerk niet zelf heb geborduurd, maar wèl het opvulwerk (opvullen met wit tot de hele ondergrond bedekt is), opknapwerk (wassen) en afmaakwerk (een achterkantje aanmaken). (te zien op de onderste foto).

En vandaag kreeg ik per mail een vraag of ik altijd een kussentje heb klaarliggen voor de zondag. Het antwoord is: eigenlijk niet. Ik besluit meestal pas op zondagochtend wat ik wil laten zien en maak ook meestal pas vlak van te voren de foto. Daarbij kan ik dus wel putten uit een aardige hoeveelheid. En de sport is natuurlijk om telkens met iets nieuws te komen want deze hebben jullie volgens mij allemaal al eens gezien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013