Kleine tasjes (voor mobiel en pasjes)

Soms verander ik weer wat aan een blogje. Dit tasje bijvoorbeeld. De eerste foto liet ik zien als ‘foto-van-de-dag’, maar die foto verandert elke dag weer. En de tweede foto was het slot van het blogje met de titel ‘verstilde schoonheid in Haarlem’. Maar bij nader inzien vond ik die titel wèl passen bij de tekeningen van de vrouw die Leonardo 500 jaar geleden tekende, en bij de fossielen in het museum, maar bij mijn tasje is die titel wat pretentieus. Dus daar haalde ik de foto weg, en nu laat ik beide foto’s een een nieuw blogje nog zien. Als ik dan wat verander, dan denk ik wel eens: zou het mensen opvallen? (ja, nu wèl, nu ik er zo de nadruk op leg….)

De tasjes die ik meeneem naar een museum zijn steeds kleiner geworden. Er hoeft geen fototoestel meer in. Tegenwoordig is een mobiel nèt zo goed en zeker net zo handig. Ik vind het fijn om zo weinig mogelijk bij me te hebben in een museum en daar zijn die kleine tasjes ideaal voor. Als je ook zoiets wilt maken: kies dan voor een lang hengsel, zodat je het over je schouder kunt hangen. En liefst van een èigen borduurwerk hè!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Borduren op stramien

Crochet Along langs de bollenroute

De kracht van een borduurwerk

Gehaakte rondjes

Reacties

  1. Ik heb ook zo’n tasje. Wel iets groter dan dat van jou 😉
    Ik kocht het laatste zomer in het Fitzwilliam museum als tasje voor mijn borduurwerkjes. Maar het is gepromoveerd naar staptasje….voor camera e.d. Mijn mobiel maakt niet zo’n mooie foto’s. Dat ding heb ik dan ook voor communicatie.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen