Kleine vogeltjes op een groot blad

Vlak voor onze vakantie wilde ik nog even een paar planten verpotten, anders zijn ze zo lastig water geven voor een ander. Van mijn ouderlijk huis nam ik de oude Monstera mee, die nu zo populair is dat je hem overal tegenkomt. Dit exemplaar is behoorlijk oud, want in mijn herinnering was er thuis vanaf de zestiger jaren altijd diezelfde grote gatenplant. Ik vond het niet zo erg dat er een blad knakte bij het verpotten. Zo’n blad is wel decoratief. Na het verpotten was het tijd om even te zitten. Twee onafgemaakte vogeltjes werden door mij van de laatste kruisjes voorzien. Er zat geen voorbeeld meer bij, dus ik kon m’n fantasie laten gaan. Het bovenste vogeltje kreeg een paar lichtblauwe veertjes en een stukje rood. Ik vind het altijd wel leuk om onafgemaakte borduurwerkjes tegen te komen, want het geeft voldoening om ze dan af te maken. Hebben jullie nog iets onafgemaakts liggen? Wie weet nog eens een poging wagen om ermee verder te gaan?

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Klaprozen

Een leuk klein quiltje

Kantklosklaproos

Kaarten met poesjes

Comments

  1. Hennie zegt:

    Altijd ligt er iets dat nog af gemaakt moet worden! Afwerken is weer een ander verhaal. Maar ik kan nu (met 26°) echt geen kerstding maken. Dus dat kleedje met een sneeuwtafereel wacht maar tot november. Ik ben nu sinds het vroege voorjaar met een fijn kussen vol met bloemen bezig al zit ik er toch nu stilletjes na te denken of ik toch niet met dat leuke zomerse ding zal beginnen… maar het kussen is nu nog te leuk om te doen. En in de herfst wacht een mooi bramenkussen op me, wat dus ook al een jaar of wat dan tevoorschijn wordt gehaald. Afhankelijk dus van het seizoen en ooit komt het wel af.
    Lieve vogeltjes trouwens.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen