Kleurrijke vaatdoekjes

Pas op het allerlaatste moment hoorden we dat de grens met België weer open ging voor familiebezoek en de volgende dag sprongen we gelijk ’s ochtends in de auto om onze dochter te bezoeken. De voorpret hadden we helemaal gemist want tot het laatst aan toe leek het allemaal niet door te gaan. Ook was er niet veel tijd om ons voor te bereiden, want we wilden gewoon wèg om van de mooie dagen genieten! Maar in die korte voorbereidingstijd dacht ik eraan om een mooi tafelkleed met Fins design mee te nemen. Van een fraaie lap stof had ik daar zelf eens een kleed van gemaakt maar het nog nooit gebruikt. Hier in de tuin van m’n dochter kwam het prachtig tot z’n recht!

Bij een kop koffie gingen we eerst eens een tijd bijpraten, o.a. over die rare verrassingsaktie van de Belgische autoriteiten om van te voren volstrekt onduidelijk te zijn over hun verboden en versoepelingen. Daar waren veel mensen verontwaardigd over. En dat we ons trouwboekje maar hadden meegenomen, voor het geval we aan de grens werden aangehouden, want we moesten de familie-banden kunnen aantonen. En dat we vanaf Eindhoven geen enkele auto met Nederlands kenteken hadden gezien. Dat maakte het allemaal wel bijzonder om daar zo te zitten, in die zonnige Belgische tuin.

M’n dochter breide vaatdoekjes in alle kleuren van de regenboog. Ik mocht er ook een paar uitzoeken om straks mee naar huis te nemen. Mooie tafelkleden, bloeiende pioenen, lekker eten, kleurrijke vaatdoekjes…. het is allemaal leuk en aardig, maar als je dat niet met je familie kunt genieten dan is er veel minder aan. Het is heerlijk om nu weer een paar dagen bij elkaar te zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.