Knipkunstkaarten van een breiwerk

Deze drie kaarten gingen gister op de post. Ik liet er vorige week één zien op mijn breiwerk, en vroeg wie er één wilde ontvangen. Per mail kreeg ik nog een paar reacties.
Tegenwoordig noemen we alle kaarten waar iets van textiel of handwerk of klederdracht op is te zien: Textielkaarten. Dit kunnen oude ansichtkaarten zijn, zelfgemaakte kaarten, of nieuwe kaarten uit een museum. ‘Textielkaarten’ zijn leuk om te versturen, te ontvangen en te verzamelen. En dit is een hele leuke: het is een knipkunst-kaart uit het knipkunstmuseum. Het knipwerk is gedaan door Wies Palma. De afbeelding laat het verloop van de breisteken goed zien.

2 gedachten over “Knipkunstkaarten van een breiwerk”

  1. Marina Mertens

    Dank je wel dat ik een kaartje mocht ontvangen hij staat hier te pronken op het dressoir naast een punch werkje puur genieten.

    1. Hallo Marina, bedankt voor je berichtje! Leuk dat het kaartje op een pronkplekje staat, en nu kun je dan ‘meten’ hoe lang het duurt voordat je erop uitgekeken raakt. Mijn ervaring met die knipkunst is dat het verrassend lang leuk blijft om er tegenaan te kijken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.