Knuffeldieren om zelf te maken

Het maken van knuffeldieren en poppen is van alle tijden, maar er zijn periodes dat het nòg meer hip is dan anders. In de tijd dat deze oude boeken en tijdschriften werden uitgegeven was het rage om poppen en knuffeldieren te maken en daarvoor waren leuke en gekke en bonte boeken en tijdschriften in omloop. En die zijn nu ook weer leuk en hip en bruikbaar!

In deze collage twee boeken om popjes of maskottes te maken uit oude handschoenen. Wie eenmaal zo’n boekje heeft doorgebladerd gooit misschien nooit meer een handschoen weg. Eerst nog even kijken of je daar nog iets grappigs mee kunt doen.

De mogelijkheden om een supersimpel beertje of een mooi gedetailleerd popje te maken zijn eindeloos. Grappige, lieve, speelse en persoonlijke vriendjes waar veel liefde en warmte in kan zitten. Alle twaalf in m’n shop. Plus alles wat er nog in stond, en dat kun je snel zien want voor de boeken over Poppen en Knuffels heb ik een aparte categorie. Er zijn nogal wat boeken hierover verschenen in die goede oude knuffeltjes-tijd.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Kralengidsen

Geborduurde droogbloemen

Boeken over poppen en beestjes om zelf te maken

Vroeg op weg

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen