Kroonprinses achttien

Kroonprinses Amalia is 18 jaar geworden en werd een dag na haar verjaardag voorgesteld aan de Raad van State. En door de opnamen die daarvan werden gemaakt en een persmoment na afloop werd ze ook voorgesteld aan het Nederlandse volk. Wat mooi om te zien hoe zij zich heeft ontwikkeld tot een verstandige en mooie jonge vrouw!

In de reportages werd ook teruggeblikt op haar geboorte. Een blij moment waarbij we ons als Nederlanders ook mochten verheugen. Ik weet nog dat ik daarna met mijn moeder belde, want dat deden we altijd als er wat was voorgevallen in het koninklijk huis. Dan wilde ze daar even met mij over praten. En daarna fietste ik naar paleis het Loo, want daar was een felicitatie-register waar je een mooie wens in mocht schrijven. Ik dacht: zo’n kans krijg ik maar één keer dus daar had ik dat fietstochtje wel voor over. Het voelde toch een beetje als een sprookje om in zo’n paleis in de rij te gaan staan.

De post grijpt ook altijd mooie gelegenheden aan om speciale postzegels uit te brengen, en zo ook bij de geboorte van het prinsesje. Wat zal ik eens met deze postzegels doen? Al een tijdje gebruik ik oude zegels om bestellingen op te sturen, maar bij deze zegels heb ik wat aarzeling. Ten eerste is mijn shop een maand dicht, en ten tweede zijn ze haast te mooi om op te plakken. Misschien is er wel iemand die er belangstelling voor heeft. Laat maar weten dan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013