Kussen bij Magnolia

Dit kussen borduurde ik als tiener en liet het achter in m’n ouderlijk huis. Het kleurt bij de Magnolia die nu volop in bloei staat. Nog één keer genieten we van deze mooie bloemen. Ik maak extra veel foto’s en het kussen nam ik mee naar m’n eigen huis.
Fijne zondag!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Encyclopedie van Thérèse de Dillmont

Midweek op Schiermonnikoog

65 Tijdschriften Creatief met kruissteek

Veiling bij een kringloop

Comments

  1. Is dit net mijn lievelingsbloem

    • Margriet Hof zegt:

      Wat zijn ze prachtig hè? Het is ook wel bijzonder, die grote bloemen aan de bomen!
      De bloem op mijn kussen is trouwens helemaal geen Magnolia (lijkt er wel wat op) maar een lelie.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen