Kussen met herinnering

Bij een afscheidsproces komen ook allerlei emoties los en die worden soms zomaar opgeroepen. Door het mooie weer, of door wat iemand zegt, of door wat spulletjes.

Ik ben al een tijdje in het oude appartement van m’n moeder, want dat is dichterbij dan m’n eigen huis. Van hieruit ga ik elke dag naar mn moeder, soms met de auto en dan neem ik weer wat spullen mee terug. En soms met de fiets als ik zin heb om te fietsen en de warme wind te voelen.

Dat kussen borduurde ik lang geleden voor mn moeder. En dat riep nu zomaar een emotie op. En dat is niet erg, het hoort bij het afscheidsproces.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Oude Libelle brei-tijdschriften

Kussens in het gras

Oude nummers Handwerken zonder grenzen

Gobelin borduren

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen