Kussen met stralend en krachtig middenmotief

Groot geborduurd kussen tapisserie
Een kussen met een stralend en krachtig middenmotief, helemaal gemaakt in tapisserie. Het is een prachtig exemplaar en brengt een vrolijke noot in elke kamer. Ik heb het nu twee weken in huis en als ik het niet gauw op m’n shop zet, ga ik me er teveel aan hechten (dat heb je wel eens met handwerk).
Het heeft een groot formaat. Misschien niet goed te zien omdat de denneappels die ik erbij legde ook al maatje maxi zijn, maar misschien zeggen de afmetingen meer: 55 x 66 cm.
En met dit kussen: fijne zondag toegewenst! Lekker uitrusten na de eerst werkweek van het nieuwe jaar!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Patroonkaartjes Ariadne

Stormy weather

Geborduurd schilderij Campanula en andere bloemen

Geborduurd schilderij bloemen

Boeken Patchwork en Appliqueren

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen