Kussen van restjes

Eerder liet ik eens een geknoopt kussen zien wat ik maakte van rode restjes. Elk kleurtje kreeg een vakje van 3 x 3 knopen. In die tijd (dat zal ongeveer twintig jaar geleden zijn) wilde ik ook de restjes groen en blauw opmaken. Daarvan knoopte ik reepjes van ongelijke lengte. Je hebt er een stuk stramien voor nodig en heel veel restjes garen. Dat kan van alles door elkaar zijn, zoals smyrnawol maar ook restjes breiwol.

Met deze oude foto wens ik je een fijne zondag! Eind januari, dat voelt als: restjes opmaken zodat we straks weer iets nieuws kunnen beginnen.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Gehaakte sterretjes

Uit Friesland’s volksleven

Mooie quiltboeken en mijn mooie herfstquilt

Vijf oude merklappen

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen