Kussenovertrek


Een kussen hoort mooi strak opgevuld te zijn, en dat is dit kussen (nog) niet. Ik propte er provisorisch wat vulling in zodat het wat opbolt voor een foto. En na de foto haal ik die vulling er weer uit en kan het kussenovertrek verder in mijn shop wachten op een koper. Een tijdje geleden gebruikte ik dit borduurwerk als ondergrond voor een foto, en een bloglezeres herkende het. Ik had haar toegezegd om het nog een keer in z’n geheel op m’n blog te laten zien, dus bij deze. Het borduurwerk is denk ik eerder bedoeld geweest voor een wandkleed, maar ik maakte er een precies-passende achtergrond aan en nu kan het opgevuld worden tot kussen. Een leuk maxi-size kussen voor op een bed of bank.
Hier kun je lezen wat ik eerder schreef over dit artistieke borduurwerk. Het is een erg mooi borduurwerk wat vast ook bij iemand anders heel mooi uit kan komen! En dan lekker uitrusten, met zo’n groot en origineel kussen. Fijne zondag!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Giro d’ Italia: ronde van Italië van start in Apeldoorn

Melodie en melancholie

Gehaakte kleedjes uit Staphorst

Hema breiboeken

Comments

  1. Dank je wel voor jou verhaal, leuk om te lezen. Misschien vindt mijn dochter een kussen nog wel leuker ik zal het eens aan haar vragen.

    Hartelijke groet, Petra

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen