Kussens op een ander plekje

We verhuisden de bank van m’n moeder.

Naar een plekje met uitzicht op heel veel vogels. Het voorste kussen maakte ik eens voor haar, van een oud borduurwerk. Nu ligt het hier op een mooi plekje!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Boeken over kant

Borduurpatroon van het Pierement

Tapisserie kasteel achterop fiets

Op de fiets

N.a.v. bendgate: tasje voor iPhone

Comments

 1. Beste Margriet,
  Een beetje laat, maar daarom niet minder gemeend: van harte gefeliciteerd met je verjaardag, een heel mooi 2018 (met veel leuke blogs voor ons lezers) en veel geluk voor je moeder op haar nieuwe plek! Vertrouwde spulletjes maken dat iets gemakkelijker.
  Wat een mooie patronen trouwens: dat kelimkussen en in een andere stijl die met de goudvinken. Heb je nog een idee na al die jaren waar die laatste uitkomt of van welk merk? Qua stijl moet het al behoorlijk op leeftijd zijn.

  • Margriet Hof zegt:

   Hallo Hennie, doet me goed.
   Bedankt voor je reactie.
   Ja, het patroon van de goudvinken ben ik wel eens tegengekomen in één van m’n boeken. Ik dacht in een Burda. Ik ga later op zoek.

   • Beste Margriet,
    Het heeft totaal geen haast, doe rustig aan, er zijn nu even belangrijker dingen voor jou. Terwijl ik vanochtend de strijk deed, bekeek ik de activiteit bij het voederhokje in de tuin. Vele vinken, mussen en koolmezen trokken zich niets aan van mijn kater die vanuit de vensterbank de drukte in de gaten hield. Ineens kwam er wat anders aan gevlogen en nog niet eerder gezien in al die jaren (vele, het is mijn ouderlijk huis) dat ik hier woon: een prachtige mannetjesgoudvink! Hij vond dat rode monster achter glas helaas iets minder en vertrok zonder wat gegeten te hebben. Nu maar hopen dat hij toch eens terugkomt, want wat een schoonheid!
    Hartelijke groeten,
    Hennie

    • Margriet Hof zegt:

     Hallo Hennie,
     Dat levert altijd een heleboel kijkplezier op: katten die de vogeltjes belagen en verjagen. Hopelijk is de goudvink dapper genoeg om nog eens terug te komen.
     Ik heb nu een paar Burda’s doorgebladerd in de hoop dat ik dat patroon tegenkwam van de geborduurde goudvinken, maar helaas nog niet gevonden.
     Als ik het nog eens tegenkom kan ik je een berichtje sturen.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen