Kussentje tussen de uien

Borduren op een grof geweven ondergrond kan een leuk effect geven! Ik legde dit kussentje vanmorgen op mijn voorraadje rode uien, om op die manier te verdoezelen dat het niet mooi vierkant meer is. Maar ook omdat ik lekker aan het koken was, dus die uien waren vanmorgen actueel.

In de stromende regen reden we aan het eind van de ochtend naar het bos. Daar zouden we onze vrienden ontmoeten. Eerst wilden we samen een nieuwjaarswandeling maken, net als vorig jaar. Als we niet hadden afgesproken, zouden we niet zijn gegaan, in de regen. Maar nu dus wel. Het bos was kliedernat, en dat wilde ik laten zien met m’n kussentje:

We hadden het gevoel dat we in een Lord-of-the-Rings-bos liepen.

De beloning van in de regen gaan wandelen is dat je dan ook het supermoment kan meemaken dat de zon weer doorkomt! En dat het na de wandeling zo heerlijk is om binnen weer verder te gaan met urenlang bijpraten en uitgebreid eten. Iedereen heeft zo van die momenten waarop je zegt: “Zo, nu is het nieuwe jaar ècht begonnen”, en voor ons is dat dit jaarlijkse bezoek. Even een stukje samen opwandelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.