Kussentjes en Kantklosjes

Nog meer kussentjes met kantklos-motieven. Die ga ik maar niet allemaal bewaren voor een zondag; dat gaat veel te langzaam. Dus allemaal voor m’n shop.

Over ‘langzaam’ gesproken: de server van mijn website is nog steeds aan het stampen om alle foto’s scherp te krijgen. Ik vind dat wel grappig eigenlijk. Het gaat om duizenden foto’s, en dat duurt kennelijk een paar etmalen om die goed te krijgen. Je kunt je afvragen hoe het dan komt dat ze allemaal al wel zichtbaar zijn op m’n blog en in m’n shop. Dat komt omdat één foto in meerdere formaten wordt opgeslagen. Dat heeft met de snelheid van laden te maken: als elke foto direct op groot formaat zichtbaar zou zijn, dan zou de site veel te traag worden. Dus is er een bepaalde routine waarbij foto’s eerst in klein formaat worden geladen en getoond, en dan pas wordt de grotere foto zichtbaar. Die foto’s in groter formaat (met meer pixels) zijn dus nog steeds aan het laden.

Terug naar de klosjes. Die mooie bewerkte houtjes waar garen omheen wordt gewikkeld om te kunnen klossen. Daar zijn natuurlijk ook mooie foto’s van gemaakt, allemaal netjes op een rijtje. Maar dat ging mij ook te langzaam want ze rolden steeds weg. Huppakee, zo kunnen ze ook wel in de shop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013