Kussentjes met Monstera bladeren

Dit jaar zie je overal het Monstera-motief. Afbeeldingen van bladeren van de grote gatenplant komen terug in kleding en decoraties. Vlak voor ons vertrek naar Noorwegen wilde ik nog even wat tankjes bijkopen voor de primus-gasbrander en toen zag ik bij een goedkope winkel deze kussentjes. Ik had toen juist nog wat kussentjes genaaid om mee te nemen, maar toen ik deze zag wilde ik ze er ook nog bij. En wat hebben we daar op reis veel plezier van gehad!

Eerst op een smal bankje voor het huisje, en op de tuinbank die daar stond. Maar ik nam ze ook onder m’n arm mee om wat op de rotsen te klauteren. Dan had ik weer een wat ander uitzicht op het dal. Ik vond een plekje waar ik precies heerlijk kon zitten zo, maar zonder kussentjes zou het denk ik niet zo comfortabel zijn geweest. Hier zat ik lekker te borduren.

En langs het fjord.
En op de terugweg aan zee, in Denemarken.
Overal kwamen de kussentjes uit de auto en hadden we er gemak van. Je kunt niet àlles zelf maken toch?

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Joodse symboliek in schilderijen en borduurwerk

Borduurwerk vleugels boven de Andes

Vleugels boven de Andes

Steken leren uit boekjes van Nel Rol

Eeuwigheidszondag

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen