Lavendelzakjes afgemaakt

Een leuk patroontje was het, wat ik twee-en-een-half jaar tegenkwam. Ik borduurde het op een paar kleine lapjes, vervolgens bleven die liggen, maar vandaag heb ik er lavendelzakjes van gemaakt. De laatste dag van mei is ook de laatste dag waarop ik nog weer iets afmaakte. Een paar maanden ben ik er al mee bezig om oude projecten af te maken. Alles wat af kwam, stop ik in een mand. Aan het eind van elke maand maak ik dan een foto van alles wat er in die mand zit, en dat zijn telkens wel dertig dingen. Sommige klein, sommige groot. Morgen berg ik m’n naaimachine weer op want dan heb ik er weer genoeg van. Maar wel met een voldaan gevoel! De  foto’s met die dertig-dingen-per-maand bewaar ik tot het eind van het jaar.

Het lavendelzakje hieronder maakte ik ook af, nadat ik het al eerder had geborduurd. Het lavendelzakje links kocht ik ergens (hier blogde ik daarover) en dat vond ik zo’n  leuk ontwerp dat ik het wilde namaken. Je hebt er wat evenweave-stof voor nodig, dan komt dit patroontje het mooiste uit.

Zo, dat waren weer vijf dingen!

2 gedachten over “Lavendelzakjes afgemaakt”

  1. goedemorgen margriet ,
    diezelfde lavendelzakjes heb ik ook veel gemaakt , maar dan met zachtblauwe stof en een voering van lichtpaarse stof ; een koordje haakte ik van hetzelfde paarse borduurgaren + de lavendelzaadjes uit eigen tuin .
    de gezondheidswinkel in ons dorp verkocht dozen met lavendelolie + zeep en mooie kaarten , waaraan ik dan een zakje toevoegde ; het werd zo een heel persoonlijk kadootje .
    groet
    jacqueline memerda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.