Lekker breien

Lekker breien! Er werd mij gevraagd hoe het me bevalt, met de rondbreinaald. Antwoord: prima!
Voorafgaand aan een weekendje-weg ging ik een paar winkels binnen op zoek naar een rondbreinaald in de voorgeschreven lengte. Maar die waren uitverkocht. Toen besloot ik er één te gebruiken die ik al had. Volgens het patroon is die te klein, maar ik wou gewoon breien, dus ik doe het er gewoon mee. En nu wil ik niet meer anders! Het grote voordeel is dat je alleen maar ‘recht’ hoeft te breien.

In het Knipkunst-museum kocht ik een leuke kaart, met een afbeelding van een knip-breisel! Naar wie zal ik die kaart eens sturen? Als je hem wilt ontvangen, laat dan hier een reactie achter. Als vijf mensen hebben gereageerd verloot ik de kaart en stuur hem op. Reageren per contact-formulier of mail mag ook.
Lekker breien!

6 gedachten over “Lekker breien”

  1. Hallo Marina, ik stuur het textielkaartje graag naar je toe!
   Leuk dat je ook een textielkaartenverzameling hebt!

   1. Marina Mertens

    Hallo Margriet,

    Wat ontzettend leuk dat ik het kaartje mag ontvangen.Dank je wel.Hij krijgt een prachtig plekje in mijn verzameling hoor.

    Marina

 1. Hallo Margriet,
  Dit is eigenlijk een reactie op je blog over het knipkunstmuseum. Leuke blog! Je krijgt zin om er zelf langs te gaan. Vroeger hadden wij thuis óók zo’n klein lijstje met een knipkunsttafereeltje. Maar ik weet helaas niet waar die is gebleven. Fijn dat jij het lijstje nog hebt.

  Een vriendin van ons deed ook aan knipkunst. Toen we trouwden heeft ze een tafereeltje voor ons gemaakt. Dát hebben we nog wel steeds :-).

  1. Hoi Betsy,
   Als het een keer uitkomt om langs te gaan bij het knipkunst-museum is het een leuke pauze tijdens een rit ergens naar toe. Maar ik denk dat het museum te klein is om er speciaal voor te rijden.
   Inderdaad, het zien van deze knipkunst werkt inspirerend! In het museum was ook een kniptafel om het zelf eens uit te proberen.
   Wat leuk dat je zo’n knipkunst tafereeltje kreeg bij jullie huwelijk! En dan blijkt na al die jaren dat je er nog steeds niet op bent uitgekeken hè? Het is gewoon een boeiende expressie-vorm, die dus kennelijk heel lang kan kijkplezier kan blijven geven.

 2. Hallo andere knipkunstliefhebbers, ik kreeg nog drie of vier andere reacties op het knipkunst-kaartje van een breisel. Deze reacties kwamen per mail.
  Bedankt voor jullie reacties, en het kaartje gaat naar Marina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.