Love

Vandaag had ik een zussendag en dat was bijzonder want we kunnen weer met ons drieën bij elkaar zijn. Vorig jaar vertrok mijn oudste zus voor onbepaalde tijd naar het andere eind van de wereld, maar gelukkig is déze kant toch leuker! Dus ze is er weer en daar zijn we blij mee.

Vanmorgen had ik geen tijd meer voor een blogje (oei, dat is niks voor mij, maar gelukkig had ik gisteravond nog een aanbiedings-blogje geplaatst dus er was toch wel wat nieuws te lezen). Nu bij terugkomst even zoeken naar een foto. Ja, deze! Deze slinger had ik ook mee in het vakantiehuisje. De volledige tekst luidt: Love makes a home (weet niet waarom ik niet de hele slinger op de foto deed).

‘Love’ is er ook wel als je ver uit elkaar bent maar gewoon weer een hele dag praten (en handwerken) is toch wel het fijnste! “Waar heb je dàt nou weer vandaan?” en “Hoe kòm je erbij?” en “Nee, dat is niet zo!” Dat soort zinnetjes zijn wij nogal scheutig in want wij houden van directheid en stelligheid. Met anderen erbij ben je meestal wat rustiger en vriendelijker maar bij ons kan het nog wel eens heftig gaan. Dat kan als je elkaar al een heel leven kent.

Maar we weten wel: Love  binds us together!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.