“Love you!” voor jullie belangstelling

Oude dingen weer opnieuw gebruiken.
Handwerkboeken opzoeken en te koop aanbieden.
Foto’s maken van oude en nieuwe spulletjes.
Dat heb ik al (bijna) vijf jaar gedaan!
En nu zeg ik: “Love you” voor al jullie belangstelling!
Deze week maak ik een serie blogjes waarin ik wat aan het terugblikken en toelichten ben.

Dit rag-hart heb ik wel eens laten zien op m’n blog en kwam ik weer tegen toen ik laatst de schuur opruimde. In de zomer had ik het wel eens aan de schutting hangen dus vandaar dat het in de schuur terecht kwam. Kan ik er iemand blij mee maken? De laatste tijd heb ik vaak pakketjes verstuurd en nu dacht ik: als iemand het leuk vindt dan sluit ik graag dit hart bij bij een bestelling die tòch al als pakketje moet worden verzonden.

En boeken zoeken bij een bepaald handwerk: dat vond ik ook altijd leuk om te doen. Ik heb een prima-passend boek gevonden bij dit lappen-hart: Beautiful ragwork. Het geeft nog veel meer toepassingen van knopen met resten stof, want dat hoeft heus niet alleen met speciale tapijtwol. Dit boek laat zien welke leuke dingen je kunt maken van oude resten stof.

Nogmaals: Love you! voor al jullie belangstelling! Zonder jullie was er niks aan om hiermee bezig te zijn!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Bristol board

Geborduurde paarse streepjes

Geborduurde hoesjes

Inpakken

Meegenomen tas

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen