Luieren op het terras


Er zijn naturlijk al miljoenen foto’s gemaakt van oranje zonsondergangen. En toch blìjf je het doen! We zaten op het terras voor het huisje te genieten van de veranderende kleuren, en ik klikte nog maar eens. Een plekje om urenlang te blijven zitten, en pas naar binnen te gaan als het echt donker is.
De kleuren op het eiland zijn intens. Ik borduur wat, ik luier wat, ik drink wat en ik kijk wat. Uitzicht over de grote oceaan. Zo zou ik nog dàgen kunnen blijven zitten. Maar de vakantie nadert het einde. De zon gaat onder en het is tijd om naar huis te gaan.

 

Bewaren

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Gehaakt jurkje voor een klein meisje

Geborduurd voorjaarstafereel in de hagel

De Nieuwe wereld van de naaldkunst

Voorbeeld van hergebruik textiel in Frederiksoord

Reacties

  1. Wat kleuren je placemats? mapjes? prachtig bij die zonsondergang.

    • Margriet zegt:

      Ja, wat zijn het eigenlijk? Het waren m’n eerste oefeningen van heel lang geleden. Ik neem ze mee als onderleggers om m’n mobiel of camera op te leggen als ik aan een ruwe stenen picknicktafel zit. En ze kleuren inderdaad overal bij, zelfs bij een zonsondergang!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen