Manden en dozen

Overal staan mandjes en doosjes. Ik ben m’n spullen opnieuw aan het opruimen en ordenen. Ik ben altijd dol geweest op manden en mooie dozen dus daar heb ik een hele verzameling van. Ik maakte ze leeg en de spulletjes krijgen andere plekjes. Als je eenmaal gaat opruimen, komt er van alles in beweging. Voorjaar en opruimtijd!

2 gedachten over “Manden en dozen”

 1. Ook hier leeft de opruimwoede. Mandjes, dozen en tasjes, oh wat zijn ze leuk. En ze komen ook weer in de mode! Ik vond de geborduurde letter T uit dezelfde serie als jouw R. Die gaat uit z’n lijstje om te gebruiken in een ‘journal’.
  Inderdaad, alles komt in beweging als je eenmaal gaat opruimen. En af en toe een oh en ah als je weer iets tegenkomt waarvan je dacht dat je het eerder al eens had weggegooid (bijvoorbeeld mijn zelf ontworpen en zelf gemaakte Meneer De Uil). Voorjaar: opruimen tussen zon en zolder.
  Groetjes, Tineke

  1. Margriet Hof

   Dat is mooi gezegd: opruimen tussen zon en zolder! Een mooie titel voor een voorjaarsblogje!
   En de beloning voor al dat opruimen is dat je af en toe wat tegenkomt wat je vroeger maakte. Leuk dat je nog een Meneer de Uil hebt. Trouwens, ik óók nog ergens! Die komt vast ook straks weer uit z’n doos en vliegt dan vast wel een keer naar m’n blog.
   Die geborduurde letters zijn inderdaad heel leuk om te gebruiken voor een journal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.