Manden en dozen

Overal staan mandjes en doosjes. Ik ben m’n spullen opnieuw aan het opruimen en ordenen. Ik ben altijd dol geweest op manden en mooie dozen dus daar heb ik een hele verzameling van. Ik maakte ze leeg en de spulletjes krijgen andere plekjes. Als je eenmaal gaat opruimen, komt er van alles in beweging. Voorjaar en opruimtijd!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Boekenkasten vullen en een gratis merklap

Textieldagen Verhildersum

Tasjes

Groet van bloemeneiland

Comments

 1. Ook hier leeft de opruimwoede. Mandjes, dozen en tasjes, oh wat zijn ze leuk. En ze komen ook weer in de mode! Ik vond de geborduurde letter T uit dezelfde serie als jouw R. Die gaat uit z’n lijstje om te gebruiken in een ‘journal’.
  Inderdaad, alles komt in beweging als je eenmaal gaat opruimen. En af en toe een oh en ah als je weer iets tegenkomt waarvan je dacht dat je het eerder al eens had weggegooid (bijvoorbeeld mijn zelf ontworpen en zelf gemaakte Meneer De Uil). Voorjaar: opruimen tussen zon en zolder.
  Groetjes, Tineke

  • Margriet Hof zegt:

   Dat is mooi gezegd: opruimen tussen zon en zolder! Een mooie titel voor een voorjaarsblogje!
   En de beloning voor al dat opruimen is dat je af en toe wat tegenkomt wat je vroeger maakte. Leuk dat je nog een Meneer de Uil hebt. Trouwens, ik óók nog ergens! Die komt vast ook straks weer uit z’n doos en vliegt dan vast wel een keer naar m’n blog.
   Die geborduurde letters zijn inderdaad heel leuk om te gebruiken voor een journal.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen