Met Durable katoen zit u op de goede toer

Durable haakboekjes

Al eerder had ik een paar Durable haakboekjes in m’n shop en die waren zò weg. Eén van m’n boekjes verstuurde ik naar Canada naar iemand die ze nog van vroeger kende. Na ontvangst met heel veel dankjewels kreeg ik nog een mailtje van de alleen-maar-Engels-sprekende-dochter die me een lijstje stuurde met alle titels die haar moeder nu had, en als ik nog weer wat te koop heb, of ik haar dat dan wil laten weten. Tot ver buiten de landsgrenzen worden deze boekjes nu weer gezocht. De kleedjes die erin staan worden nu vaak in kleur uitgevoerd. In een eerder blogje over deze haakboekjes schreef ik wat over de leuke  titels. Ze waren bij Durable vroeger niet alleen creatief in het bedenken van talloze patronen voor kleedjes, stola’s en gordijntjes, maar ook in het bedenken van wervende titels. Zoals: Met Durable kunt u alle kanten op, Met Durable katoen zit u op de goede toer, en Kreatief plezier met Durable katoen. Van deze titels plaats ik telkens twee exemplaren in m’n shop. Voor veel nostalgisch haakplezier (zie je: ik kan het ook!)

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Ginko Biloba

Smyrna haaknaalden en patroonraderwieltjes

Kleine verzameling

Gehaakte dekentjes: oud en nieuw

Jute tas met tulpensteek

Comments

  1. Waar zijn nog de oude haakboekjes van Durable te koop??????

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen