Moderne kits van CreamTeaAndLace

“Hou je ervan om creatief te zijn, maar voel je je soms overweldigd door alle mogelijkheden en keuzes van wat je moet maken? Ik geloof dat creatief zijn en dingen maken met onze handen ons de balans kan brengen waar we vaak naar hunkeren in het leven. Soms kan de enorme keuze aan projecten en stoffen overweldigend zijn, daarom heb ik een lijn naaipakketten ontwikkeld met mijn eigen unieke stoffen en ontwerpen.”

Dit is de visie van mijn nicht Karin. In haar ontwerpen past alles perfect bij elkaar. Zij is een textielontwerpster die haar eigen stoffen verwerkt in aantrekkelijke zelfmaak-kits. Gisteravond mocht ik haar een beetje helpen met het voorbereiden van heel veel pakketjes die ze gaat verkopen op de KreaDoe in Utrecht. Wat was dat leuk om te doen! Er is iets met de kleuren die zij uitzoekt die zò perfect op elkaar zijn afgestemd dat je er gewoon blij van wordt. Ik vond het heerlijk om een tijdje draadjes door de gaatjes te doen.

Het aanbod waar zij aan werkt voor de komende beurs zijn bijzondere en originele en moderne en sprankelende borduurpakkettten, Al bordurend kun je even ontsnappen aan de werkelijkheid door een stukje van een huis in te richten (zoals hierboven de keuken) in kleuren die je misschien niet in het echt kunt toepassen maar die voldoening geven om ze in een borduurwerkje te verwerken.

Er komen ook popjes op de beurs (kraam 01.G083), die ik met haar toestemming hier ook mag laten zien. De pakketjes hiervoor bevatten alleen de beste en natuurlijke materialen. Natuurlijk is alles ook online te bestellen bij CreamTea and Lace (dit is de link naar Etsy) of rechtstreeks bij Karin op haar eigen website.

3 gedachten over “Moderne kits van CreamTeaAndLace”

  1. Wat leuk, De popjes zijn super schattig. Zelf brei en haak ik veel poppenkeding. Popjes zoals deze, trekken altijd mijn aandacht. Ik twijfel alleen nog of ik dit keer wel naar de krea-doe ga. Ik ben er wel een aantal keren geweest. Maar het inderdaad ook erg overweldigend. Te veel leuks om te zien 🙂 Te veel drukte. Ik merk wel dat corona daar ook een rol in meespeelt. Maar het kriebelt wel om te gaan. Ik heb nog even om er over na te denken. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.