Mooie dagen

Borduurwerkjes diverse
Mooie augustusdagen!
Met een borduurwerkje in de tuin? Of nog even weg? Naar Parijs of naar een tentoonstelling?
Of weer klaarmaken voor een nieuw school-seizoen van de kinderen?
Hoe dan ook: fijne dag gewenst!

Het kussentje linksboven maakte ik zelf van een stukje machine-kant. Ik knipte het los van een groter stuk en merkte dat het dan niet gaat rafelen. Met kleine steekjes vastgezet op een bijkleurend lapje, en opgevuld met fiberfill. Misschien breng ik je op een idee? Dit kussentje was een try-out en ik wil er nog meer maken. Maar vandaag niet, want hier is ‘het seizoen’ alweer begonnen en ik ga een paar uurtjes surveilleren bij hertentamens.
Het kleedje op de onderste foto is van plastik en heeft nu twee jaar op de tuintafel gelegen. Ideaal, dat spul. Ik vind het een leuke mode met al dat imitatie-kant en zelfs plastik-haakwerk.

Tuintafel met plastik kleed

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Kaartjes geruild

Beestjes haken of breien

Appels in manden

Servies M.Bastin met margrietenslinger

Feest

Reacties

  1. Jij ook een fijne dag! Morgen weer op stap naar iets leuks? Wij gaan iig de trein in, iets wegbrengen dat ik voor iemand gemaakt heb. Ben best wel benieuwd wat ze daarvan vindt 😉

    Het geborduurde schilderij onderop mag er ook zijn. Die had je al eens eerder laten zien, hij blijft leuk. Zo’n tafelkleed ook, lekker praktisch met de regen!

    • Bedankt voor je reactie Laura. Veel plezier met weggaan en weggeven morgen. Wel eerst foto’s maken van je werkstuk maken voordat je het weggeeft hè?

      Over m’n oude foto die ik gebruikte: tjonge, ik wordt gelijk ‘betrapt’! Ik had voor één keer even geen zin om actuele foto te maken, zocht een oude op, en prompt wordt hij herkend! Vind ik stiekem wel leuk!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen