Mooie postzegels van bloemen en vlinders

P
Begin dit jaar waren er ineens mooie postzegels te koop en die plak ik liever op de enveloppen dan zo’n onpersoonlijke stikker. Dus kocht ik er een hele stapel en wilde die ook aan jullie laten zien. Als tip, voor als je ook graag mooie postzegels gebruikt. Bij elk velletje kreeg je ook een gratis opbergmapje. Dus soms stopte ik zo’n mapje bij een besteld boek, als aardigheidje. Maar nog vóór ik deze foto had laten zien op m’n blog, waren de postzegels alweer uitverkocht. Dat was niet erg, want even later kwamen er weer nieuwe postzegels, nu met lente-bloemen en vlinders. En daarbij zat ook alweer bij ieder velletje iets leuks. Maar alwéér waren ze uitverkocht voordat ik ze had laten zien.

Dat mag me niet nog eens gebeuren, dus dit keer ben ik op tijd: Hieronder laat ik watpostzegels Janneke Brinkman van die mooie postzegels zien van de zomer-serie. De mooie tekeningen van Janneke Brinkman zijn gebruikt. Dit keer is er geen extraatje bij de zegels, maar het het is al een extraatje (vind ik) om mooie postzegels op de envelop te kunnen plakken. En ik wil er gelijk mijn verhaaltje aan ophangen. Voor de meeste bestellingen gebruik ik vijf zegels om een boek te versturen. Dat is als een boek meer dan 250 gram weegt, en dat is al gauw. Als een boek of tijdschrift minder dan 250 gram weegt, dan hoeven er ‘maar’ vier postzegels op. Ik koop steeds een hele voorraad van deze zegels, zodat dat ik nog een tijd door kan gaan met plakken, ook als ze al bij het postkantoor zijn uitverkocht.

Soms krijg ik een reactie dat ontvangers van een besteld boek het waardeerden dat de envelop er leuk uitzag. Dan ben ik blij dat mijn boodschap is overgekomen. Die boodschap is: Goedkoper kan ik het helaas niet maken, om een boek op te sturen, maar lèuker probeer ik wel!

postzegels Janneke Brinkman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013