Naaigereedschap

Ineens krijg ik de kriebels: als ik nou hier en daar nog wat kaartjes uitdeel aan mensen die ik niet ken, en ze komen dan op m’n blog kijken…. wat vinden ze er dan van? Wat gek, die gedachten heb ik anders nooit. Nou ja, het is zoals het is. Als je hier voor het eerst komt: welkom! Ik ben meestal elke dag bezig met wat oude handwerkboeken of tijdschriften of spulletjes en daar blog ik dan wat over. Ik probeer elke dag m’n shop wat aan te vullen.

En soms blog ik ook wat over m’n belevenissen of ik laat een foto zien van iets wat ik zie of tegenkom. Net hoe het uitkomt. Dus als je hier voor het eerst komt: veel leesplezier!

Bewaren

Bewaren

2 reacties op “Naaigereedschap”

  1. Bezig met wat oude handwerkboeken? Ik heb je kast gezien en daar staat heel veel in!! Ik vond het heerlijk om die boeken eens in het echt te zien. En je kaartjes kun je toch gewoon uitdelen? Als je op een beurs een kopje koffie drinkt geef je ze aan je tafelgenoten. Of als je met iemand een praatje maakt. Mijn ervaring is dat mensen dat heel leuk vinden.

    1. Leuk dat het jou opvalt dat deze foto lijkt op een paar foto’s uit die oude handwerkboeken.
      Bedankt voor je reactie; ik heb inderdaaad wat kaartjes uitgedeeld aan tafelgenoten en aan de vrouwen wiens tassen ik vroeg om te fotograferen. Ik hou ervan als de beurs niet alleen maar commercieel is maar ook functioneert als community: herkenning van elkaars handwerkliefde. En ja, als je dan iemand aanspreekt wordt dat toch wel gewaardeerd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013