Negen jaar geblogd

Negen jaar geleden begon ik met bloggen dus m’n blog is jarig! Of ben ik het ook een beetje? Ik blog nog steeds elke dag over handwerk of handwerkboeken. Ik hou van oud handwerk! Om ernaar te kijken. Om de verschillen te zien, bijvoorbeeld bij deze rondjes: wat een variaties en mogelijkheden! Om erover te bloggen. Om het te verkopen. Om handwerkjes mee te nemen naar mooie plekjes.
En ik hou van nieuw handwerk! Bijvoorbeeld deze slinger, die ik een paar maanden geleden kocht op een verkoping van een gehandicapten-werkplek.

“Handwerk je zelf ook?” vroeg iemand die gister een besteld boek kwam ophalen. Tuurlijk! Ik hou ook van m’n eigen handwerk en dan het laten zien op mijn blog als het af is.

En ik hou van foto’s maken, en soms maak ik er teveel en kan ik niet kiezen. Ik ben dan nog steeds dat meisje van vroeger, wat zich verwondert over alles, en wat ook graag zelf àlles wil! Vanmorgen keek ik om me heen en dacht: wat zal ik nu eens doen voor blogje? Dan kijk ik in m’n manden en komt er vanzelf wel iets.

Het is fijn om met handwerk bezig te zijn. En nu heb ik er dus al negen jaar over geblogd!

6 gedachten over “Negen jaar geblogd”

 1. Hiep hiep hoera voor Margriet!
  Top al 9 jaar een blogger en een die ik met plezier iedere dag even bekijk!
  Op naar 10 jaar bloggen.

 2. ik hoop dat mijn dagelijkse pleziertje nog heel lang doorgaat.Eigenlijk denk ik van wel en dat doet mij plezier.Veel creatieve invallen toegewenst voor de komende jaren.In onduidelijke tijden zijn dit kleine lichtpuntjes.Avondgroet,Anneke*

 3. Hartelijk dank voor jullie lieve reacties! Ik vind het ook wel bijzonder dat er zoveel mensen zijn voor wie ik een (dagelijks) lichtpuntje mag zijn. En soms vind ik het ook wel eng, om dat te bedenken. Dan ga ik denken: “Als zoveel mensen met een bepaalde verwachting elke dag even op mijn blog klikken, om even iets leuks te lezen, voldoe ik dan wel aan hun verwachting?” Maar daar probeer ik dan niet teveel over na te denken, en gewoon te schrijven ‘wat mij invalt’ of waar ik mee bezig ben. En nu weet ik dus weer dat jullie dat ook nog steeds leuk vinden, en elke dag of in ieder geval heel vaak hier even komen kijken. Bijzonder hoor!

 4. Ook van mij van harte gefeliciteerd met 9 jaar bloggen! Chapeau!
  Ik lees lang niet elke dag, maar als ik je blogjes lees is het altijd weer interessant en vaak stimulerend om zelf bezig te gaan.
  Lieve groet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.