Niet mokken over missende mokken

We waren helemaal tevreden met ons vakantiehuisje. Het had een open haard waarin we ons meegenomen hout opstookten, en het had prachtig uitzicht, en de bedden waren goed en eigenlijk was alles goed. Ik vind het niet erg om wat reclame te maken: het was een huisje van Roompot, en we waren dik tevreden. Toch ontbraken een paar kleinigheden. Gebaksvorkjes bijvoorbeeld, maar dat is helemaal niet erg. Juist leuk om een beetje basic te zijn. En er waren ook geen mokken, alleen glazen om koffie uit te drinken, en daar hadden we geen zin in. Dus zochten we ergens naar een paar leuke mokken. De mijne was gauw gevonden: twee meisjes in streekdracht. En m’n dochter koos voor een grapje, wat ze mee kon nemen naar haar werk: “I wish this was a beer”. Het is het onverwachte wat het zo leuk maakt! Wat kom je allemaal tegen?
En nu komen jullie ook weer iets tegen: deze Marken-mok voor in mijn shop! Want het zou natuurlijk kunnen zijn dat daar nou nèt iemand naar op zoek is!


Ook het geborduurde kleedje met geometrische motieven plaats ik in m’n shop. Het is leuk om op een vreemde salontafel te leggen en je gelijk een beetje thuis te voelen.

2 reacties op “Niet mokken over missende mokken”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013