Niet mokken over missende mokken

We waren helemaal tevreden met ons vakantiehuisje. Het had een open haard waarin we ons meegenomen hout opstookten, en het had prachtig uitzicht, en de bedden waren goed en eigenlijk was alles goed. Ik vind het niet erg om wat reclame te maken: het was een huisje van Roompot, en we waren dik tevreden. Toch ontbraken een paar kleinigheden. Gebaksvorkjes bijvoorbeeld, maar dat is helemaal niet erg. Juist leuk om een beetje basic te zijn. En er waren ook geen mokken, alleen glazen om koffie uit te drinken, en daar hadden we geen zin in. Dus zochten we ergens naar een paar leuke mokken. De mijne was gauw gevonden: twee meisjes in streekdracht. En m’n dochter koos voor een grapje, wat ze mee kon nemen naar haar werk: “I wish this was a beer”. Het is het onverwachte wat het zo leuk maakt! Wat kom je allemaal tegen?
En nu komen jullie ook weer iets tegen: deze Marken-mok voor in mijn shop! Want het zou natuurlijk kunnen zijn dat daar nou nèt iemand naar op zoek is!


Ook het geborduurde kleedje met geometrische motieven plaats ik in m’n shop. Het is leuk om op een vreemde salontafel te leggen en je gelijk een beetje thuis te voelen.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Bezig zijn met haken

Geborduurde kleine aardbeitjes

Merklapje op antiekmarkt

Tentoonstelling in Hurwenen

Reacties

  1. Haha, weet je dat mij al was opgevallen dat er geen vorkjes maar lepeltjes naast de vlaaipunten lagen in een eerder blogbericht?
    Groetjes, Tineke

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen