Nog één keer zwemmen

Het gebeurde regelmatig dat ik ergens over blog, maar daarna het handwerk wat ik liet zien nìet gelijk in m’n shop zette. Tijdens de zomer vond ik dat niet erg, want m’n shop was toch dicht. Maar nu moest er natuurlijk een betere routine ontwikkeld worden, waarbij ik na m’n blogje ook het produkt gelijk in m’n shop zet. Als iemand dat handwerkje wat ik liet zien leuk vond, dan kan het gelijk besteld worden. Maar ik was nog niet helemaal goed opgestart, dus ook nu in september bleef er nog wat liggen.
Gister vond ik het hoog tijd om ook die laatste handwerkjes nog in m’n shop te plaatsen. Ik was nèt toegekomen aan dit gebreide popje, en toen dacht ik: maar ik wil ook nog wel graag even zwemmen…..

Het zou de laatste warme dag zijn, en die wilde ik nog even vieren. En dus fietste ik naar de een recreatiemeer bij mij in de buurt. Het poppetje nam ik mee.
Nog één keer languit in het water en daarna op het zand om te drogen. En dan een dagje later eindelijk al die losse handwerkjes ook nog in m’n shop geplaatst. Handwerkjes om mee te spelen, om naar te kijken, om van te genieten, of om de kunst af te kijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.